Bucatarie Bangkok

Mancaruri traditionale in Bangkok

Pad Thai: Este un fel de mancare emblematic al Thailandei, constand in taitei de orez prajiti in wok. Tom Yum: Este o supa picanta si acra. Som Tam este salata de papaya verde. Khao Pad este orez prajit. Mango Sticky Rice este orez cu mango

Traditii culinare in Bangkok

Bucataria thailandeza se bazeaza pe utilizarea ingredientelor proaspete si de sezon, cum ar fi legumele, fructele de mare proaspete, carne de calitate si ierburi aromate.
Condimentele precum chili, ghimbirul, usturoiul, coriandrul si busuiocul thailandez sunt utilizate frecvent pentru a adauga profunzime si complexitate aromelor din mancarurile thailandeze. O trasatura distinctiva a mancarurilor thailandeze este balanta perfecta a gusturilor intre dulce, picant, acru, sarat si amarui. Multe dintre mancarurile traditionale thailandeze sunt gatite rapid la wok, la temperaturi inalte, pentru a pastra prospetimea si textura ingredientelor. 
mancare thai